Consult

Aanwerven

Aanwerven

Mensen maken het verschil, vandaag meer dan ooit. In de economie van de toekomst neemt dit belang nog toe. De juiste man/vrouw op de juiste plaats betekent dat medewerkers ten volle worden ingezet op hun sterkten zodat ze mee het verschil weten te maken in het succes van de organisatie. Uw organisatie. Dat is voor ons de kracht van mensen.

Hiervoor dient u in eerste instantie te weten welk talent uw organisatie nodig heeft om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Daarom starten we elk aanwervingsproject steeds met een grondige functie-analyse: een kandidaat moet niet alleen beschikken over de nodige competenties en potentieel voor de job, ook qua cultuur moet er een fit zijn.

Op het vlak van instroom beschikt Acerta Consult over een volledig bereik naar potentiële kandidaten toe dankzij de knowhow van onze consultants en onze intensieve samenwerking met partners in alle rekruteringskanalen: (online) advertenties, cv-databanken, sociale media, direct search, ...

In het selectieproces zoeken we naar de optimale match tussen de verwachtingen van de organisatie en deze van de kandidaat. Onze consultants maken een selectieproces op maat van uw organisatie/functie en rapporteren gericht op de competenties die u wenst te beoordelen in het kader van de aanwerving.

De keuze over wie uiteindelijk aangeworven wordt, valt onder uw bevoegdheid. Wel blijven wij beschikbaar voor juridisch advies over contractvormen en arbeidsvoorwaarden of een introductieplan voor de nieuwe medewerker.

Acerta Consult werkt écht op uw maat. U beslist of onze consultants enkel de instroom voor u verzorgen, enkel uw finale kandidaten beoordelen in een assessment center, een combinatie van beide of het hele proces van u overnemen.

Meer weten?

Contacteer ons.

Cases

Meer weten?

Contacteer ons.

Nieuws