Consult

Acerta Career Center

Aanbod

Talent juist inzetten is cruciaal voor de groei van uw organisatie. Onze experts Acerta Career Center helpen u om talent te vinden en aan te trekken, om de talenten binnen uw onderneming in kaart te brengen en om uw werknemers te begeleiden bij het verlaten van uw organisatie.

Talent aantrekken en vinden

Op vlak van instroom hebben we een volledig bereik naar potentiële kandidaten toe dankzij de knowhow van onze consultants rekrutering & selectie en onze intensieve samenwerking met partners in alle rekruteringskanalen: (online) advertenties, cv-databanken, social media, headhunting,.. Onze consultants stellen de selectie op maat van uw organisatie op en rapporteren gericht op de competenties die u wenst te beoordelen in kader van een aanwerving.

Op uw maat

Afhankelijk van uw vraag verzorgen onze consultants:

  • enkel de instroom aan kandidaten
  • enkel de beoordeling van uw finale kandidaten via selectiegesprekken of een assessment center
  • een combinatie van beide

Talent in uw onderneming

U hoeft het niet altijd ver te zoeken. Welk onontgonnen talent heeft u in huis? Hoe goed kent u de competenties van uw medewerkers? Zet u ze wel voor de volle 100 % in? De consultants van Acerta Career Center brengen de competenties die u in huis heeft, nauwgezet in kaart en oriënteren uw medewerkers naar nieuwe uitdagingen in uw organisatie.

Talent ambassadeurs

Dezelfde instrumenten en expertise passen onze consultants ook toe in Outplacement trajecten om uw ex-medewerker professioneel te begeleiden naar een nieuwe loopbaan. Dankzij een individuele aanpak en het ervaringsniveau van onze consultants voelt uw ex-medewerker dat u ook bij zijn vertrek in hem blijft investeren en blijft hij nog steeds uw ambassadeur.

 

Bent u werknemer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bezoek dan onze site Acerta Career Center.

Meer weten?

Contacteer ons.

Aanpak

Acerta Consult is er van overtuigd dat de “kracht van mensen” de sleutel tot succes is voor organisaties. Door in te zetten op talent helpen we organisaties én medewerkers groeien. Hoe we dit doen? We zorgen ervoor dat talent optimaal benut wordt.

Acerta Career Center helpt organisaties om talent optimaal in te zetten.

Hoe doen we dit?

In uw organisatie

In eerste instantie kijken we naar het potentieel aan talent binnen de organisatie. We kijken niet alleen naar de huidige competenties maar ook naar de ontwikkelbaarheid en onderliggende drijfveren.

We zorgen dat het aanwezige potentieel optimaal benut wordt, alvorens te investeren in het aantrekken van extern talent in een zeer krappe arbeidsmarkt. Investeren in eigen talent verhoogt bovendien de tevredenheid en het engagement. Dat komt ten goede van de rendabiliteit en retentie van eigen medewerkers.

Buiten uw organisatie

Bij het aantrekken van nieuwe medewerkers bieden we ondersteuning aan de organisatie daar waar het hen aan tijd of middelen ontbreekt. Op die manier vormen we het perfecte verlengstuk van de eigen HR inspanningen van de organisatie.

Het is mogelijk dat de talenten van de medewerker niet langer aansluiten bij de noden of plannen van de organisatie. Via outplacement begeleiden we de medewerker naar een nieuwe uitdagingen waarin hij zich verder kan ontwikkelen.

Meer weten?

Contacteer ons.

Cases

Meer weten?

Contacteer ons.

Nieuws