Consult
23 november 2018
Acerta trotse houder van award ‘Fit for the Future’
Acerta trotse houder van award ‘Fit for the Future’

Acerta trotse houder van award ‘Fit for the Future’

Acerta ontving gisteren De award ‘Fit for the Future’ tijdens het Forum For The Future in Brussel. Het klantenportaal “MyAcerta”, ontwikkeld voor én door boekhouders en accountants, werd op die manier erkend als het meest gebruiksvriendelijke klantenportaal in de markt.

MyAcerta: Volledige digitale interactie      

Tijdens de uitreiking van de Fit for the Future Awards 2018 werd MyAcerta, ons vernieuwd klantenportaal ontwikkeld door én voor boekhouders en accountants, uitverkozen in de categorie ‘HR solution and service’. Wij zetten immers continu in op het verbeteren van de klantervaring. Het is in die spirit dat MyAcerta geboren werd. De nieuwkomer kende onmiddellijk een enorme groei. MyAcerta is dan ook een omgeving die een volledige digitale interactie mogelijk maakt. Klanten zien enkel zaken die voor hen relevant zijn, allemaal op één centrale plaats. Meer nieuws, meer aanbod én meer up-to-date informatie. Een combinatie die gesmaakt wordt.

Klaar voor de uitdagingen van morgen     

We zijn ongelooflijk trots dat we deze erkenning krijgen vanuit het professionele werkveld. Met de Fit for the Future Award wordt niet alleen onze expertise op de kaart gezet maar wordt bovendien ook onderstreept dat we continu investeren in innovatie. Met andere woorden: wij zijn klaar voor de uitdagingen van morgen.

Het proces omschreven

Forum For the Future vertegenwoordigt de beroepsverenigingen van de accountants en belastingconsulenten (IAB), erkende boekhouders en fiscalisten (BIBF) en de bedrijfsrevisoren (IBR). Hun jaarlijks congres is het grootste evenement in ons land voor professionals uit de sector van de economische beroepen en brengt iedereen samen die actief is in boekhouding, fiscaliteit, audit en financiën. Professionals uit de sector konden voor elk van de 12 categorieën van ‘Forum For the Future’ hun stem uitbrengen, de winnaars werden op 21 november bekend gemaakt. En Acerta was één van de gelukkigen.

Ontdek hier onze bekroonde tool: MyAcerta