Consult
29 mei 2017

HR Connected Forum: employer branding en personeelsevaluatie

Markeer woensdag 21 juni alvast in uw agenda. Dan vindt ons HR Connected Forum voor hr-managers, talent directors en CEO’s plaats in Leuven.

Bart De Smet, CEO van verzekeraar Ageas en gekroond tot Manager van het jaar in 2016 geeft zijn visie over het succes van zijn organisatie en hoe hij dit vertaald heeft naar employer branding. Hoewel de CEO vaak het gezicht is van het bedrijf, belet dit niet dat u uw bedrijf ‘democratisch’ kan structureren, waarbij medewerkers niet alleen gestimuleerd worden maar ook de plicht hebben om het management te corrigeren. Pas als de CEO goed omringd en geïnformeerd is, kan hij ook zijn verantwoordelijkheid correct opnemen.

Chris Wuytens, managing director Acerta Consult legt het theoretische luik uit van een nieuwe methodiek rond talentgericht performance management, Me@MyBest©. Continue feedback en de focus op talent staan hierbij centraal. Cindy Gorissen, CHRO van JBC, doet uit de doeken hoe zij Me@MyBest© toepast binnen haar organisatie. Zij vertaalden de elementen van de nieuwe methode naar JBC door middel van Picturegesprekken, Sotires & Glories en Buddies in plaats van de standaardgesprekken.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13u30 Ontvangst
  • 14u00 Inleiding door Christophe Deroose, CEO Acerta
  • 14u15 Bart De Smet, CEO van verzekeraar Ageas en gekroond tot Manager van het jaar in 2016 geeft u zijn visie over het succes van zijn organisatie en hoe hij dit vertaald heeft naar employer branding
  • 15u15 Me@MyBest© door Chris Wuytens, managing director Acerta Consult en Cindy Gorissen, CHRO van JBC  
  • 16u15 Afsluitende netwerkreceptie
     

Dit evenement is bestemd voor hr-managers, talent director en CEO’s. Interesse? Schrijf u gauw in!

Meer weten?

Contacteer ons.