Consult
11 oktober 2016

Payroll Academy voor schoolverlaters

Werkgevers gaan in eerste instantie op zoek naar payrollers met ervaring, waardoor net afgestudeerden vaak op hun honger blijven zitten. Daarom investeren wij  in jong talent en dompelen wij hen met onze Payroll Academy op een educatieve manier onder in de wereld van payrollbeheer.

Intensief coaching traject

Sinds oktober 2016 bieden wij enthousiaste schoolverlaters met potentieel een uniek betaald leertraject aan. De kandidaten werden eerst gescreend, vervolgens verwelkomden wij 7 schoolverlaters voor de start van hun traject. Het parcours bestaat uit verschillende verdiepingsfases en begint bij een theoretisch bad, waarbij de Payroll Trainees leren de praktische vertaalslag te maken van theorie naar dienstverlening. Daarna volgt een stageperiode van 3 maanden waarin de deelnemers de keuze krijgen om bij Acerta voor een diverse klantenportefeuille te werken of om rechtstreeks bij klanten op de werkvloer aan de slag te kunnen gaan. Het traject wordt tenslotte afgesloten door een intense on-the-job vervolmaking, waarbij de begeleiding verder opgedreven wordt.

Onmiddellijk aan de slag

Karlien Peeters (23), één van onze 7 Payroll Trainees, rondde in juni 2016 haar bachelor-na-bachelor in Advanced Business Management af en schreef zich onmiddellijk in voor de Payroll Academy. “Tijdens mijn bachelor sociaal werk wist ik al snel dat ik een hr-gerelateerde job wou zoeken. Ik heb heel lang getwijfeld om in recruitment te stappen, maar mede dankzij deze opleiding heb ik toch gekozen voor payrollbeheer. In deze job zal ik organisaties met advies bijstaan, en zal ik van naaldje tot draadje de loon verwerking duiden. Het grote voordeel voor mij is dat er geen ervaring vereist wordt en dat je enorm veel bijleert gedurende 3 maanden intensieve opleiding. De aanwervingsprocedures in deze sector duren bovendien vaak lang; toen ik voor de eerste keer bij Acerta kwam, voelde ik mij meteen welkom en kon ik vrijwel onmiddellijk beginnen”, besluit Karlien.

Wil u graag werken bij Acerta? Surf dan gauw naar acerta.be/jobs.

 

Meer weten?

Contacteer ons.