Consult

Acerta Consult neemt stuk rekruteringsproces over

Acerta Consult neemt stuk rekruteringsproces over
Acerta Consult neemt stuk rekruteringsproces over
Onze samenwerking gaat verder dan één concrete opdracht: hebben we een nieuw profiel nodig, dan is één telefoontje genoeg om de zoektocht op te starten. Dat Acerta daarbovenop ook nog eens prijsbewust is, is de kers op de taart.
Ivan Malfliet,HR Coördinator

Willemen Groep is een sterk groeiend familiebedrijf, zowel nationaal als internationaal. Zij zijn met meer dan 2000 werknemers momenteel de grootste familiale Belgische bouwgroep. Hun hoofdkantoor bevindt zich in Mechelen en qua activiteiten zijn zij betrokken in projectontwikkeling, residentiële bouwkunde, industriebouw, burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken.

Willemen Groep is de grootste familiale bouwgroep in België. Het bedrijf maakt er een erezaak van om elk project met de grootste zorg af te werken. Goede service, kwaliteit en competentie zijn hun kernwaarden. Zij verwachten hetzelfde van hun partners.

“Omdat we nog groeien kijken we dagelijks uit naar nieuwe medewerkers. De juiste kandidaat aantrekken is echter vaak een tijdrovend gebeuren," zegt Ivan Malfliet, HR-coördinator. Als bouwbedrijf is Willemen continu op zoek naar bouwtechnisch talent. Vaak gaat het over knelpuntprofielen. Het klassiek plaatsen van een vacature levert onvoldoende kwalitatieve instroom van kandidaten op. Geschikte profielen zoeken en proactief benaderen van kandidaten vraagt tijd, expertise en toegang tot databanken.

"Acerta Consult vult ons daarin perfect aan. Zij gaan op zoek naar de juiste cv’s en bezorgen ons wekelijks een uitgebreide rapportering. Wij doen daarna de rest," legt Ivan uit. In een gronding intakegesprek bespraken Acerta en Willemen de objectieve selectiecriteria waarop Acerta diende te zoeken en te selecteren. De gevonden CV's en profielen worden bezorgd aan Willemen zodat zij aan de slag kunnen met de selectie. Zo bouwen ze ook een werfreserve op naar de toekomst.

"Eén telefoontje is genoeg om de zoektocht op te starten. Dat Acerta daarbovenop ook nog eens prijsbewust is, is de kers op de taart,” prijst Ivan Malfliet de samenwerking met Acerta.

Meer weten?

Contacteer ons.