Consult

SprintPack Logistics vertrouwt zijn HR-diensten toe aan Acerta

SprintPack Logistics vertrouwt zijn HR-diensten toe aan Acerta
SprintPack Logistics vertrouwt zijn HR-diensten toe aan Acerta
Vandaag vraag ik mij af waarom ik het zo lang zonder HR@yourdesk gemanaged heb. Het is absoluut een groot voordeel dat wij een vast aanspreekpunt hebben voor al onze hr-vragen.
Hans Scherlippens,Directeur

SprintPack Logistics is een logistieke dienstverlener voor hoofdzakelijk Belgische webshops. In totaal hebben ze 30 medewerkers.

SprintPack Logistics kiest voor HR @yourdesk

SprintPack Logistics is een logistieke dienstverlener voor hoofdzakelijk Belgische webshops. In totaal hebben ze 30 medewerkers. “Vorig jaar hadden we nog een hr-verantwoordelijke die deeltijds bij ons aan de slag was, maar toen zij met pensioen ging, zaten we even met de handen in het haar. We zijn met enige aarzeling de samenwerking met HR @yourdesk aangegaan, want niet iedereen stond te springen voor een externe dienst”, aldus Hans Scherlippens van SprintPack Logistics. 

Met HR @yourdesk kan de kmo rekenen op hulp bij het opstarten van een nieuwe loonberekeningstool of bij de berekening van vakantiegeld en eindejaarspremies. Maar ook als het wat drukker wordt, kan de kmo tijdelijk beroep doen op deze service. Ook bij de opmaak van arbeidscontracten wordt er hulp geboden. Of men kan er terecht voor de afhandeling van complexe personeelsdossiers. Maar ook het uitleggen van de loonbon aan de werknemers kan een taak zijn die aan de Acerta officers wordt toegewezen. Iedereen die van HR @yourdesk gebruik wil maken, krijgt steeds een vaste contactpersoon toegewezen.

Hans Scherlippens van SprintPack Logistics  vertrouwt zijn hr-diensten sinds vorig jaar toe aan HR @yourdesk: “Vandaag vraag ik mij af waarom ik het zo lang zonder HR @yourdesk gemanaged heb.” SprintPack Logistics heeft een vaste contactpersoon bij Acerta, die meerdere keren per maand bij hen op kantoor langsgaat én die op vastgelegde tijdsspannes ook telefonisch voor hen bereikbaar is als ze met dringende vragen zitten. “Enerzijds kunnen we bij Ellen terecht voor gespecialiseerde vragen over hoe een goed contract er moet uitzien bijvoorbeeld, en anderzijds staat zij in voor alle loonberekeningen. Het is absoluut een groot voordeel dat wij een vast aanspreekpunt hebben voor al onze hr-vragen, zo kunnen ook onze personeelsleden zich direct tot haar wenden met vragen. Het contactschema hebben we in overleg met Acerta opgesteld, en mochten we naar verloop van tijd ook aanpassen naargelang ons aanvoelen. De twijfel over een externe hr-verantwoordelijke is ondertussen volledig weggesmolten”, aldus Hans Scherlippens.

Meer weten?

Contacteer ons.