Consult

Individuele loopbaanbegeleiding

Individuele loopbaanbegeleiding naar een droomjob

Loopbaancoaching richt zich tot elke werknemer en zelfstandige, die minstens 1 jaar werkervaring heeft en woont of werkt in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Bij Acerta Consult staat een hele rij getrainde en gemotiveerde coaches met diverse achtergronden en disciplines klaar om de puzzelstukken en loopbaanvragen samen te brengen en ze daarna op de juiste plaats neer te leggen. We luisteren eerst aandachtig naar de vraag van de deelnemer en bepalen dan welke coach ingezet wordt. De loopbaanbegeleiding wordt volledig afgestemd op de noden en wensen van de deelnemer.

Aanpak van de individuele loopbaanbegeleiding

Stap 1: Tijdens het individuele traject (keuze tussen 4 of 8 uur begeleiding) gaat de deelnemer samen met onze professionele loopbaancoach op zoek naar een antwoord op drie eenvoudige maar belangrijke vragen: ‘Wat kan ik? Wat wil ik? Wie ben ik?’. We voeren diepgaande gesprekken en maken gebruik van een aantal handige tools om het ideale loopbaanpad helder in beeld te krijgen.

Stap 2: Een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt opgesteld: wat is er allemaal nodig om de droomjob/ideale job te bereiken?

Stap 3: We geven advies bij de realisatie van het plan. Welke opleiding kan ik volgen? Waar en wanneer ga ik op zoek naar een nieuwe functie? Hoe maak ik een goed en uitnodigend cv? Hoe pak ik mijn sollicitaties aan? Hoe zet ik mijn talenten en troeven op de voorgrond tijdens een interview? Wat is een assessment center en hoe bereid ik me hierop voor?

Elke deelnemer stapt bij Acerta Consult buiten met een duidelijk doel voor ogen en met een persoonlijk rapport op zak.

Acerta Consult is een erkend loopbaancentrum. De individuele loopbaancoaching wordt betaald met loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding bij Acerta Consult gaat door in Leuven (Vlaams-Brabant), Roeselare (West-Vlaanderen), Gent (Oost-Vlaanderen), Wilrijk (Antwerpen), Hasselt (Limburg), Brussel of Louvain-La-Neuve (Waals-Brabant).

Meer weten?

Contacteer ons.