Consult

Sociale verkiezingen 2020

Acerta gidst je erdoor

Telt jouw organisatie doorgaans meer dan 50 werknemers? Begin dan tijdig met de voorbereiding van de sociale verkiezingen van mei 2020. Dat lijkt nog veraf,  maar de organisatie van deze verkiezingen  is een lange procedure die al 150 dagen  vóór de datum van de verkiezingen start. Bovendien moet je rekening houden met zeer specifieke regels. Goed voorbereid zijn is dus de boodschap!

Reken op onze experten: zij staan voor jou klaar. Dankzij  hun ruime ervaring beschikken ze over een uitgebreide kennis op het vlak van sociale verkiezingen. Wat mag je verwachten?

 • Ruime expertise over alles wat met de sociale verkiezingen te maken heeft
 • Updates over alle nieuwigheden
 • Advies en bijstand van consultants
 • Opleidingen
 • Perfect verloop van jouw sociale verkiezingen met één van onze drie pakketten:
  1. Basic: Je houdt de organisatie van de verkiezingen zelf in handen en doet daarbij beroep op ondersteuning van onze experten. Je  rekent op ons voor alle formulieren en documenten van de verkiezingsprocedure.
  2. Pro: Je houdt de organisatie van de verkiezingen zelf in handen en doet daarbij beroep op ondersteuning van onze experten. Je gebruikt de software van Wolters Kluwer voor de verkiezingsprocedure.
  3. Premium: Wij ondersteunen u actief doorheen de  hele organisatie van de verkiezingen.  Zo garanderen we een strikte opvolging van de juridische kalender, gaan wij actief aan de slag met het beheer van de software en zorgen wij voor de digitale correspondentie met de FOD Economie en de vakbonden. Kortom, de hele administratieve verkiezingsprocedure ligt bij ons.

Om je probleemloos doorheen de sociale verkiezingen te loodsen, hebben wij drie formules ontwikkeld. Op die manier ben je verzekerd van een optimale ondersteuning op maat van jouw onderneming! Bekijk de formules.

Meer informatie over onze pakketten?

Wil je op de hoogte blijven of heb je een specifieke vraag?

Bekijk ons aanbod

Opleiding

Sociale verkiezingen 2020: wegwijs in de basisbegrippen

Schrijf je in

Sociale verkiezingen

We staan tot jouw beschikking. Neem contact met ons op.