Consult

Panel Event Arbeidsmarkt 4.0

Creatief met Talent in tijden van arbeidskrapte

 

Maandag 18 maart 2019 organiseert ACERTA van 16u tot 18u een inspirerend debat rond Creatief met Talent in tijden van arbeidskrapte. Graag verwelkomen wij u vanaf 15u30 in ons kantoor te Leuven, Diestsepoort 1.

Programma

Caroline Pauwels, Rector van de Vrije Universiteit Brussel – de universiteit is dubbel betrokken: ze is enerzijds een belangrijke leverancier van talent en anderzijds is ze zelf werkgever van de knapste koppen.

Chris Wuytens, Managing Director Acerta Consult – Acerta Consult is een scherpe analist van onze Belgische arbeidsmarkt en ook inspirator en motivator van hoe we met die arbeidsmarkt vooruit kunnen.

Debat

Caroline Pauwels en Chris Wuytens gaan daarna in debat over de belangrijkste uitdagingen rond talent met deze drie kopstukken:

  • Bart Buysse, gedelegeerd bestuurder van Fevia
  • Heidi Stieglitz, VP HR Melexis
  • Valerie Thoen, International Human Capital Director Kinepolis

Lisbeth Imbo, oud-hoofdredacteur van De Morgen, radio- en televisie-anker van o.a. de Ochtend en nu wekelijks te zien in De Zevende Dag, zal het debat op gang trekken en in goede banen leiden.

Na afloop nodigen wij u graag uit om van gedachten te wisselen tijdens de netwerkreceptie.
Dit event wordt u kosteloos aangeboden.

Inschrijving

Neem deel aan ons Survey Event via deze link. Bent u verhinderd? Vraag gerust de kernpunten van het debat aan.

 

 

 

                  

 

Interesse?

Neem deel aan ons Panel Event Creatief met Talent in tijden van arbeidskrapte via onderstaande link. Bent u verhinderd? Vraag gerust de kernpunten van het debat aan.

Inschrijving