Vorige

Zinvolle evaluatie- en functioneringsgesprekken voeren

Acerta opleidingen Zinvolle evaluatie- en functioneringsgesprekken voeren_acerta

Prijs: € 795,- (excl. BTW)

Via KMO-portefeuille tot 30% korting

30% korting voor publieke sector en social profit

Volledige dag opleiding Eerstvolgende startdatum: 19 november 2024

Schrijf in Opleiding op maat aanvragen

Zinvolle evaluatie- en functioneringsgesprekken voeren

Bevorder de groei van jouw medewerkers en organisatie

Deel deze opleiding

In een evaluatiegesprek kijk je samen met jouw medewerker terug hoe hij gepresteerd heeft ten opzichte van de gestelde doelen tijdens de afgelopen periode. Hierbij worden ingezoomd op de talenten en skills van de medewerkers, maar ook op mogelijke verbeterpunten.

In deze opleiding leer je hoe je van evaluatie- en functioneringsgesprekken krachtige tools maakt die de groei van jouw medewerkers en jouw organisatie bevorderen. Op die manier kan hij (opnieuw) zijn schouders zetten onder toekomstige uitdagingen.

Na deze opleiding:

  • Heb je een breed theoretisch kader om de rol en voordelen van evaluatie- en functioneringsgesprekken goed in te schatten
  • Ben je in staat om deze gesprekken vakkundig voor te bereiden, te structureren en uit te voeren
  • Heb je heel wat tools in handen om jouw medewerkers te doen groeien

Inhoud

Deze opleiding biedt leidinggevenden en hr-verantwoordelijken een breed kader om de rol en voordelen van functionerings- en evaluatiegesprekken goed in te schatten. Je krijgt als deelnemer ook meer inzicht in het nut van evaluatiegesprekken.

Functioneringsgesprekken gebeuren bij voorkeur op een regelmatig tijdstip, en liefst "on the job". Tijdens deze interactieve dialogen kijk je samen met jouw medewerker vooruit. Je staat stil bij wat er van hem verwacht wordt en hoe de samenwerking best verloopt. Tegelijk bespreek je welke ondersteuning, coaching en opleiding er nodig is om de individuele groei van jouw medewerker verder te stimuleren. Die afspraken kunnen opgenomen worden in een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

In het evaluatiegesprek kijk je terug op hoe jouw medewerker heeft gepresteerd ten opzichte van vooraf gestelde doelen tijdens de afgelopen periode. Welke rol speelde het talent van de medewerker in het team en in de organisatie? Welke skills kunnen verder ontwikkeld of verfijnd worden zodat de medewerker zich verbonden voelt met zijn rol in de organisatie en over de nodige energie beschikt om zijn schouders te zetten onder toekomstige uitdagingen?

Tijdens deze opleiding leer je de methodiek en dynamiek van deze gesprekken begrijpen. Je ziet de verschillen, maar ook de linken. Je leert gesprekken effectief voorbereiden, inclusief ontwikkelingsgerichte afspraken. Je leert ook gesprekken gestructureerd uitvoeren en, zeer belangrijk, de link naar de toekomst leggen.

In deze workshop maken we verschillende oefeningen. Je krijgt persoonlijke feedback. Breng gerust voorbeelden mee uit jouw eigen praktijk.

Waar en wanneer

Locatie

Datum

Van - Tot

Inschrijven

Locatie:

Online Opleiding

Datum:

19 november 2024

Tijdstip:

9:00 - 17:00

Doelgroep

Deze opleiding is een must voor:

  • Elke leidinggevende die evaluatie- en functioneringsgesprekken voert en op zoek is naar theoretische inzichten en praktische kapstokken
  • HR-managers en medewerkers die beleidsmatig verantwoordelijk zijn voor het uittekenen/verfijnen van de functionerings-, evaluatie- en ontwikkelingsmethodiek binnen hun organisatie en/of hierin een adviserende rol opnemen naar het lijnmanagement
  • Zaakvoerders die hun medewerkers moeten evalueren

Docenten

Prijs

Totale kostprijs
€ 795,- (excl. BTW)

Documentatie, lunch en koffiepauzes (indien op locatie) inbegrepen

Kortingen
Kmo-portefeuille

De Vlaamse overheid subsidieert tot 30% van je opleiding. Voor meer info surf naar www.kmo-portefeuille.be. Registratienummer Acerta Consult: DV.O105287 en thema: Personeelsmanagement.

Korting publieke sector - social profit

30% korting voor publieke sector en social profit

Gerelateerde opleidingen