Consult

De kracht van mensen

Uw bedrijf of organisatie doen groeien. Dat is uw ambitie als ondernemer, maar ook de onze. Groei gaat hand in hand met innovatie en creativiteit, namelijk met de capaciteiten en de kennis van uw werknemers. Elke werknemer heeft uiteraard zijn individuele talent. Hoe u die talenten inzet en ontwikkelt, bepaalt het succes van uw onderneming.

Hoe zou het zijn, als u die kracht helemaal kan ontketenen?

Daar werken we bij Acerta Consult elke dag aan: u ondersteunen om de talenten van uw medewerkers optimaal in te zetten. Met alle mogelijkheden die het juridische kader ons biedt. Met technologische tools die onze samenwerking en uw vooruitgang net dat laatste extra duwtje in de rug geven.

Focus op uw groei

U vindt bij ons haalbare oplossingen, pragmatisch en op uw maat. Voor elke fase van uw groeitraject hebben wij de juiste experten voor uw hr-uitdagingen. U focust zich op uw doel: de groei van uw onderneming dankzij de kracht van uw mensen. Ondertussen werken wij aan ons doel: die kracht ten volle uitdiepen en juist inzetten.

Bouw mee aan de toekomst van hr

Wij volgen de snel evoluerende hr-wereld op de voet. Daarom organiseren we korte bevragingen bij ons survey panel om zo nog sneller te anticiperen op de actuele hr-trends en concrete aanbevelingen te formuleren. Wil u ook deel uitmaken van ons exclusieve panel? Meld u gauw aan en ontvang als eerste de resultaten van onze onderzoeken!

 

delaware kiest ook in 2018 voor warrants via ACERTA
delaware kiest ook in 2018 voor warrants via ACERTA

delaware kiest ook in 2018 voor warrants via ACERTA

Nog een voordeel aan de warranttool is dat er geen beurskennis vereist is. Bovendien hoefden we zelf geen effectenrekening te openen, wat doorgaans wel het geval is bij warrants. ACERTA regelt alles voor ons en volgt het proces nauwkeurig op.
Barbara Van Engelandt,HR Officer
Bekijk case