Consult
22 november 2018
Startschot ‘Warmste Maand’ bij Acerta gegeven
Startschot ‘Warmste Maand’ bij Acerta gegeven

Startschot ‘Warmste Maand’ bij Acerta gegeven

Een eindejaar in het teken van een goed doel. Bestaat er een mooiere manier om 2018 voorgoed uit te wuiven? In aanloop naar Kerstmis en Nieuwjaar staan we gezamenlijk stil bij medemensen die het minder goed hebben. Om hen een hart onder de riem te steken, duiken er rond deze periode traditiegetrouw allerlei initiatieven en inzamelingsacties op. Dat is ook bij ons het geval: medewerkers krijgen de kans om gedurende één maand geld in te zamelen voor zelfgekozen liefdadigheidsorganisaties.

Derde editie ‘Warmste Maand’ officieel van start gegaan

Reeds voor het derde jaar op rij organiseren wij de ‘Warmste Maand’. Medewerkers kunnen – individueel of in team – een goed doel selecteren en hiervoor een actie naar keuze op poten zetten. Met als ultieme doel zoveel mogelijk centen in te zamelen voor hun favoriete vzw of vereniging.

Nog meer initiatieven dan voorgaande jaren

Waar er in 2016 niet minder dan 18 mooie initiatieven plaatsvonden, verspreid over onze verschillende vestigingen, zijn we fier om in 2018 maar liefst 25 verschillende activiteiten te mogen aankondigen. Diversiteit verzekerd: enerzijds worden de traditionele (en geliefde) zoetigheden verkocht, anderzijds zetten sommige medewerkers warme maaltijden en dranken op de menukaart. Verder gaat er ook een kaas- en wijnavond door, kunnen medewerkers hun nagels laten lakken in de meest flashy kleuren en krijgen ze de kans om helemaal tot rust komen tijdens een sessie Yin Yoga of Mindfulness. Voor elk wat wils!

Ingezamelde bedrag gaat integraal naar goede doelen

Bovendien wordt de ‘Warmste Maand’ telkens afgesloten met een groots slotevenement, in de vorm van een kerstdrink waar iedereen terecht kan voor een hapje en een drankje. Dat allemaal aan zeer democratische prijzen. Zelfs de opbrengst van dit evenement wordt integraal verdeeld over alle geregistreerde goede doelen.

Dat de initiatieven aan populariteit winnen, uit zich ook in de opbrengst. Zo zamelden onze medewerkers vorig jaar de mooie som van 14.472,5 euro in. Een bedrag waarop ze terecht trots mogen zijn. Dit jaar mikken we natuurlijk op een nog hoger bedrag.

Meer weten?

Contacteer ons.