Consult

HR interim-management

HR Flex, uw partner in interim-management

U hebt extra expertise nodig om uw HR-beleid vorm te geven? U bent dringend op zoek naar vervanging voor één van uw HR-medewerkers? U hebt handen te kort in uw HR-team en zoekt iemand die de mouwen mee opstroopt? Of u staat voor een veranderingstraject (fusie, reorganisatie,…) en zoekt iemand die de klappen van de zweep kent?

U vindt de geschikte freelancer in ons netwerk

HR Flex biedt de oplossing! In de afgelopen 10 jaar hebben we een netwerk van meer dan 400 zelfstandige HR-professionals uitgebouwd: HR-managers, HR-businesspartners, recruiters, HR-officers, C&B specialisten, R&S managers, … noem maar op.

Onze troeven

  • Acerta Consult is de HR-specialist. We analyseren uw vraag dan ook met kennis van zaken.
  • onze rekrutering en selectie expertise passen wij ook toe op onze freelancers: ze zijn grondig gescreend en we zorgen voor een fit met uw organisatie
  • we stellen enkel “Acertafied” freelancers voor: professionals die beantwoorden aan onze Acerta Consult waarden en normen
  • wij volgen elk project van a tot z op: we coachen onze freelancers, zitten samen met u rond de tafel, bieden extra ondersteuning of expertise waar nodig. Bij Acerta Consult hebben we die immers binnen handbereik.

 

Meer weten?

Contacteer ons.