Consult

HR interim management

HR Flex, uw partner in interim-management

U hebt extra expertise nodig om uw HR-beleid vorm te geven? Of bent u dringend op zoek naar extra handen in het team of tijdelijke vervanging voor één van uw HR-medewerkers? Misschien staat u voor een veranderingstraject (fusie, reorganisatie,…) en zoekt u iemand die de klappen van de zweep kent?

U vindt de geschikte freelancer in ons netwerk

HR Flex biedt de oplossing voor flexibele teamleden! In 12 jaar hebben we een sterk netwerk van meer dan 400 zelfstandige HR-professionals uitgebouwd: HR-managers, HR-businesspartners, recruiters, HR-officers, C&B specialisten, R&S managers, … noem maar op. Zij staan u graag met woord en daad bij.

Onze troeven

  • Acerta Consult is de HR-specialist. We analyseren uw vraag dan ook met kennis van zaken.
  • Onze rekrutering en selectie expertise passen wij ook toe op onze freelancers: ze zijn grondig gescreend en we zorgen voor een fit met uw organisatie
  • We stellen enkel “Acertafied” freelancers voor: professionals die beantwoorden aan onze Acerta Consult waarden en normen
  • Wij volgen elk project van a tot z op: we coachen onze freelancers, zitten samen met u rond de tafel, bieden extra ondersteuning of expertise waar nodig. Bij Acerta Consult hebben we die immers binnen handbereik.

Wat klanten vertellen

HR Flex biedt me regelmatig een snelle oplossing. Ik maak graag gebruik van hun gedegen projectmanagers die onmiddellijk “hands-on” de leiding nemen!
Marc Meutermans, Nitto Europe

HR Flex capteert perfect wat onze noden zijn en levert snel de juiste profielen, die een fit zijn met onze organisatie.
Hanne Van Houtte, Wolters Kluwer

De consultant van HR Flex bracht onze bestaande processen in kaart, coacht het volgende diensthoofd en brengt het ganse team een verbeterde, geautomatiseerde manier van werken bij. En hij krijgt de mensen echt mee. In zee gaan met HR Flex was de juiste beslissing!
Lou Ghijselinck, CAW Limburg vzw

Steeds weer slaagt HR Flex erin ons snel de juiste profielen met de nodige kennis en ervaring aan te leveren
Nick Vanderplancke, Kinepolis

Snelle reacties, degelijke behoefteanalyse en geknipte kandidaten in een mum van tijd. De samenwerking en opvolging ervan verloopt zeer vlot.
Mireille Coudron, Mediagenix

Quotes freelancers HR Flex

De samenwerking met HR Flex kan ik omschrijven als professioneel & zeer correct, persoonlijk & warm. Nooit voel je je een nummer die louter & alleen om commerciële redenen wordt uitgestuurd naar opdrachtgevers. Wat ik ook apprecieer is de nauwgezette opvolging tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Zij stemmen af, volgen op, geven bijkomend advies & zoeken mee naar oplossingen indien nodig.

Sabine

Acerta HR Flex biedt een kwalitatieve search waardoor je als freelancer de garantie hebt van een goede fit met je potentiële klant en met de inhoud van je opdracht.

Greta

Elke opdracht die ik voor HR Flex mag uitvoeren, voelt aan alsof je deel uitmaakt van de Acerta-familie. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Als freelancer krijg je op voorhand een goede omkadering van de inhoud van de opdracht en tijdens de opdracht wordt er eveneens nauw contact gehouden. Loopt de opdracht niet van een leien dakje, dan staat HR Flex klaar om hier samen een oplossing voor te zoeken.

Peggy

Sinds een vijftal jaren werk ik samen met HR Flex. Ik apprecieer vooral de open dialoog. Mijn consultant weet ondertussen perfect wie ik ben, hoe ik werk en in welke bedrijfscultuur ik pas. Zo vindt ze telkens opnieuw leuke opdrachten bij fijne klanten. Ik heb ook ervaren dat HR Flex je niet in de steek laat wanneer een opdracht wat moeilijker loopt. Op dat moment is er het luisterende oor van mijn consultant die me vanuit haar expertise advies geeft en samen naar oplossingen zoekt. Tenslotte: de mensen van de Backoffice zorgen voor een correcte en snelle verwerking van je factuur. Vind je als HR Expert professionaliteit belangrijk, werk dan samen met HR Flex!

Veerle

 

Ontdek in deze video hoe HR Flex uw organisatie flexibel vooruit helpt:

 

Meer weten?

Contacteer ons.