Consult

HR interim management

HR Flex, uw partner in interim-management

U hebt extra expertise nodig om uw HR-beleid vorm te geven? Of bent u dringend op zoek naar extra handen in het team of tijdelijke vervanging voor één van uw HR-medewerkers? Misschien staat u voor een veranderingstraject (fusie, reorganisatie,…) en zoekt u iemand die de klappen van de zweep kent?

U vindt de geschikte freelancer in ons netwerk

HR Flex biedt de oplossing voor flexibele teamleden! In 12 jaar hebben we een sterk netwerk van meer dan 400 zelfstandige HR-professionals uitgebouwd: HR-managers, HR-businesspartners, recruiters, HR-officers, C&B specialisten, R&S managers, … noem maar op. Zij staan u graag met woord en daad bij.

Onze troeven

  • Acerta Consult is de HR-specialist. We analyseren uw vraag dan ook met kennis van zaken.
  • Onze rekrutering en selectie expertise passen wij ook toe op onze freelancers: ze zijn grondig gescreend en we zorgen voor een fit met uw organisatie
  • We stellen enkel “Acertafied” freelancers voor: professionals die beantwoorden aan onze Acerta Consult waarden en normen
  • Wij volgen elk project van a tot z op: we coachen onze freelancers, zitten samen met u rond de tafel, bieden extra ondersteuning of expertise waar nodig. Bij Acerta Consult hebben we die immers binnen handbereik.

Wat klanten vertellen

HR Flex biedt me regelmatig een snelle oplossing. Ik maak graag gebruik van hun gedegen projectmanagers die onmiddellijk “hands-on” de leiding nemen!
Marc Meutermans, Nitto Europe

HR Flex capteert perfect wat onze noden zijn en levert snel de juiste profielen, die een fit zijn met onze organisatie.
Hanne Van Houtte, Wolters Kluwer

De consultant van HR Flex bracht onze bestaande processen in kaart, coacht het volgende diensthoofd en brengt het ganse team een verbeterde, geautomatiseerde manier van werken bij. En hij krijgt de mensen echt mee. In zee gaan met HR Flex was de juiste beslissing!
Lou Ghijselinck, CAW Limburg vzw

Steeds weer slaagt HR Flex erin ons snel de juiste profielen met de nodige kennis en ervaring aan te leveren
Nick Vanderplancke, Kinepolis

Snelle reacties, degelijke behoefteanalyse en geknipte kandidaten in een mum van tijd. De samenwerking en opvolging ervan verloopt zeer vlot.
Mireille Coudron, Mediagenix

Ontdek in deze video hoe HR Flex uw organisatie flexibel vooruit helpt:

 

Meer weten?

Contacteer ons.