Consult

Organisatiestructuur met Functie-DNA ©

Een afgelijnde organisatiestructuur, een transparante loonpositionering en geïntegreerd competentiemanagement vormen de basis voor een performant en motiverend HR-beleid in uw organisatie. De Functie-DNA methodologie© van Acerta Consult is een 3-in-1 oplossing!

Waarschijnlijk herkent u één van deze situaties:

  • Ik heb een boekhouder die opslag komt vragen. Hoe moet ik hem marktconform betalen? Geef ik hem een bedrijfswagen?
  • Ik heb net een reorganisatie achter de rug. Hoe structureer ik mijn nieuwe organisatie?
  • Welke competenties zijn van fundamenteel belang bij mijn leidinggevenden?
  • Hoe communiceer ik met mijn medewerkers over loopbaanpaden in tijden van crisis?

De Functie-DNA methodologie© brengt al uw functies in kaart. Het resultaat is een visuele voorstelling van uw organisatie waarbij alle functies ingedeeld zijn volgens rol en niveau. De Functie-DNA methodologie© geeft u stevige fundamenten voor uw organisatiestructuur.

Performant HR-beleid

Na een Functie-DNA© traject kent u als werkgever het genetisch materiaal van uw organisatie. U hebt niet enkel waardevol advies gekregen rond organisatiestructuur, loonpositionering en competentiemanagement, maar ook een concreet stappenplan om uw HR-strategie verder uit te bouwen. En zo zorgt de Functie-DNA methodologie© voor een performant HR-beleid in uw organisatie!

Modulair op te bouwen

Functie-DNA© is specifiek ontwikkeld voor ondernemingen vanaf ca. 50 werknemers in de profit, social-profit en publieke sector. Bovendien kan een Functie DNA© traject modulair opgebouwd worden én kiest u zelf de mate van begeleiding die uw organisatie nodig heeft.

Meer weten?

Contacteer ons.