Infino

Jouw duurzame uitbetaler van het Groeipakket

Ontdek het Groeipakket - Infino

Het Groeipakket (in Brussel en Wallonië “allocations familliales”) in België wordt sinds 1 januari 2019 niet meer federaal geregeld maar door de gemeenschappen. Er zijn vijf uitbetalers in Vlaanderen. Een werknemer kiest de uitbetaler zelf via groeipakket.be, dit wordt niet meer in jouw plaats beslist. Veranderen kan na één jaar.

Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, hebben we onze krachten gebundeld met Securex. Voortaan zetten we dus samen al onze middelen, kennis en expertise in onder de naam Infino. 

Ontdek Infino

Wat is Infino?

Infino is een uitbetaler van het Groeipakket die ouders en kinderen nog beter wil helpen op een manier die aansluit bij de samenleving van vandaag. Met hun vlotte dienstverlening, correcte betalingen van het Groeipakket en relevante adviezen, staan zij onze klanten zo goed mogelijk bij. Zo willen ze uitgroeien tot een partner waar gezinnen echt op kunnen rekenen.

Meer dan 250 000 tevreden gezinnen worden dagelijks geholpen dankzij de jarenlange ervaring en uitgebreide know-how van Infino. Bovendien ontwikkelen ze steeds nieuwe diensten om gezinnen beter te helpen.

Wat doet Infino?

Ondersteuning

Infino geeft je snel antwoord op al jouw groeipakket vragen en andere toeslagen. Jouw contactpersoon ondersteunt, begeleidt en denkt met je mee.

Correcte verwerking

Heb je kinderen? Dan heb je ook recht op een Groeipakket. Al roept dit 'recht' heel wat vragen op. Infino zorgt voor de stipte en correcte uitbetaling van jouw Groeipakket. 

Opvolging actualiteit

Wij volgen de veranderingen in de wetgeving op de voet en zorgen ervoor dat jouw Groeipakketadministratie correct en tijdig geregeld is.

Je Groeipakket berekenen?

Als kersverse mama, recente papa of ervaren ouder besteed je je tijd het liefst zo nuttig mogelijk. Daarom neemt Infino je administratieve rompslomp van je over. Zodat jij meer tijd kan besteden aan jouw kind.

Ontdek voor jezelf wat Infino voor jou en je gezin kan betekenen. 

* De Vlaamse overheid stelt middelen ter beschikking voor het Groeipakket. Elk kind heeft hier recht op.

* Infino is een uitbetaler van het Groeipakket. Je kiest zelf één van de vijf Vlaamse uitbetalers. Veranderen kan na 1 jaar.

Infino helpt jouw kind groeien Ook weten hoeveel Groeipakket je ontvangt? Klik hier