Maak kennis met onze docenten

Maak kennis met onze experten in payroll, sociale wetgeving, human resources, leiderschap en vaardigheden.

Acerta - Valerie Vijverman

Profiel - Valerie Vijverman

Consultant

Over Valerie Vijverman

Valerie Vijverman is psycholoog met een specialisatie in organisaties. Haar focus ligt op positieve psychologie en de kracht van een individu om patronen te doorbreken en richting gewenst doel te evolueren, zijn/haar ‘purpose’ te vervullen. 

De afgelopen jaren begeleidde ze heel diverse organisaties. Enerzijds om groepen van mensen te begeleiden in ontwikkelen en groeien. Via facilitatie en/of opleiding, als individu en/of als team. Anderzijds via individuele coaching. De voldoening is groot om samen met iemand stappen (/sprongen) te zetten. Als collega doorgroeien naar de rol van leidinggevende is een ontzettend boeiende periode met bijpassende uitdagingen. Valerie vindt het fantastisch daarbij kaders te kunnen aanreiken zodat leidinggevenden (in spé) kunnen ontdekken welke voldoening hun rol kan geven als ze de juiste handvaten en omkadering hebben.
 

Opleidingen bij Acerta

Van collega naar leidinggevende

€ 1260,- (excl. BTW)
2 dagen opleiding
  • Korting voor publieke sector - social profit
Hoe word je een goede leidinggevende voor jouw collega’s?

Word jij de nieuwe baas van je collega's? Dan komen er enkele extra uitdagingen kijken bij het leidinggeven. 2 dagen vol praktische tips en tricks.

Eerstvolgende startdatum: 24 september 2024

Bekijk de opleiding

Van collega naar leidinggevende in de social profit

€ 730,- (excl. BTW)
2 dagen opleiding
Hoe word je een goede leidinggevende voor jouw collega’s?
  • Erkend voor Functiecomplement

Als je in jouw organisatie doorgroeit als leidinggevende, dan komen er heel wat uitdagingen op je af. Investeer in een opleiding die je wegwijs maakt.

Eerstvolgende startdatum: 24 september 2024

Bekijk de opleiding